Borjúhúsos szendvics

Ha ilyen a reggelije, tényleg délig tart a lendülete...

Hozzávalók 4 személyre
40 dkg borjústeak (4x10 dkg) 12 dkg koktélparadicsom 2 dkg bébispenót 2 gerezd fokhagyma 4 szelet kenyér olívaolaj

Elkészítés
1. A hússzeleteket megkenjük olajjal, forró serpenyőben kisütjük, majd félretesszük és melegen tartjuk.

2. A paradicsomot a serpenyőbe tesszük, 2 percig főzzük, majd hozzáadjuk a spenótot és a vékonyra szelt fokhagymát, és további 1-2 percig főzzük, míg a spenót meg nem puhul.

3. A húst a kenyérszeletekre helyezzük, és ráhalmozzuk a paradicsomos spenótot.
 

Ismerjen meg további szendvicsrecepteket!

Vote it up
196
Tetszett?Szavazzon rá!