Csípős mozzarella oregánóval és kapribogyóval

Könnyű előétel vagy nagyon egyszerűen elkészíthető vacsora is válhat belőle

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
30 dkg mozzarella ­ 6 evőkanál olívaolaj 2 gerezd zúzott fokhagyma 0,5 kiskanál rózsabors 1 evőkanál friss oregánó 0,5 kiskanál só 0,5 evőkanál frissen őrölt fekete bors 2 evőkanál kapribogyó

Elkészítés
1. A karikára vágott sajtot egy tányérra rendezzük. 2 evőkanál olívaolajat közepes lángon felforrósítunk, hozzáadjuk a fokhagymát és a rózsaborsot, és 2 percig hevítjük.

2. A tűzről levéve hozzákeverjük az apróra vágott oregánót, a sót és a borsot, majd miután kihűlt, hozzákeverjük a kapribogyót és a maradék olajat, és meglocsoljuk vele a sajtot.

Vote it up
143
Tetszett?Szavazzon rá!