Főételek

Szűzérmék körtével és aszalt sárgabarackkal
Szűzérmék körtével és aszalt sárgabarackkal
Ne idegenkedjen tőle: kóstolja meg az arab konyha egyik legnépszerűbb fűszerkeverékét, a ras el hanoutot
Tovább...
Szóljon hozzá elsőként!
10 szavazat
Gombával töltött csirkecomb
Gombával töltött csirkecomb
Emellett szerepet kap a történetben a pirított dió, többféle fűszer, citromhéj és az olívaolaj is
Sült csirke csipkelekvárral
Sült csirke csipkelekvárral
Kívül-belül leápolva: a csipkebogyólekvár rásült, a fűszer pedig bele
Sörben pácolt karaj
Sörben pácolt karaj
Nem túlzás, ha kijelentjük, hogy a sör a legtöbb ételnek jót tesz, leszámítva legfeljebb az édességeket
Marharagu gombával
Marharagu gombával
Az ínyencek hajlamosak pfújolni a csiperkére, pedig nem kellene