Grillezett sajtos-gyümölcsös szendvics

Valóságos íztorony, ráadásul amilyen ferde, olyan finom

Hozzávalók 4 személyre
16 szelet fehér kenyér 4 evőkanál vaj, felolvasztva 10 dkg füge- vagy szilvalekvár 20 dkg Monterey Jack sajt 2 kisebb alma vagy körte 4 evőkanál pirított szeletelt mandula vagy pekándió

Elkészítés
1. A kenyerek egyik oldalát vékonyan megkenjük vajjal. 4 szelet kenyér másik oldalát megkenjük a lekvárral, ráteszünk 1-1 vékony szelet sajtot, majd a vékony szeletekre vágott almát és a mandulát, végül – vajas felükkel felfelé – a maradék 4 szelet kenyeret.

2. Előmelegített grillsütőbe tesszük a szendvicseket, és addig grillezzük, míg a sajt el nem olvad és a kenyér aranybarnára nem sül.

Vote it up
135
Tetszett?Szavazzon rá!