Hagymás-sajtos frittata

Reggelinek és vacsorának sem utolsó, hiszen gyorsan készen van, és a gyerekeknek sem lesz ellenére

Hozzávalók 4 személyre
2 evőkanál olívaolaj 2 fej lila hagyma  1 gerezd zúzott fokhagyma  2 db cukkini  20 dkg apró csiperkegomba  1 evőkanál frissen aprított snidling  2 evőkanál frissen aprított bazsalikom  1 kiskanál bors  8 db tojás  20 dkg reszelt mozzarella

Elkészítés
1.
A felhevített olajon közepes lángon puhára pároljuk a vékony karikára vágott lila hagymát és a fokhagymát, majd hozzáadjuk a lereszelt cukkinit és a felkarikázott gombát.

2. Amikor megpuhultak, hozzákeverjük a zöld fűszereket és a borsot is.

3. A hőfokot lejjebb véve hozzáadjuk az enyhén felvert tojásokat, és kevergetés nélkül sütjük. Mikor az alja már pirulni kezd, hozzáadjuk a sajtot, majd betesszük a sütőbe, és grillfokozaton a tetejét is megpirítjuk.

4. Tálaláskor szeleteket vágunk belőle. Salátával kínálhatjuk.

Vote it up
162
Tetszett?Szavazzon rá!