Hagymás tortácska kecskesajttal

Ha imponálni akar biobarát vendégei előtt, ezzel sikerülni fog

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
50 dkg omlós tészta 2 nagyobb fej vöröshagyma olívaolaj 1 evőkanál balzsamecet 0,5 evőkanál kakukkfű 6 szelet kecskesajt

Elkészítés
1. A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra. A tésztát 6 kisebb sütőformába nyomkodjuk. Nehezéknek babot vagy rizst teszünk rá, 10 percre a sütőbe helyezzük, majd a nehezéket eltávolítva további 5 percig sütjük.

2. A hagymákat 3-3 karikára vágjuk, és forró olajban, közepes lángon 15 percig pároljuk. Hozzáadjuk a balzsamecetet és a kakukkfüvet, és összeforraljuk.

3. A hagymát a tortákra kanalazzuk, ráteszünk egy-egy sajtszeletet, és a sütőbe visszatéve addig sütjük, míg a kecskesajt kicsit meg nem pirul. Tálalás előtt megöntözzük néhány csepp olívaolajjal.

Vote it up
168
Tetszett?Szavazzon rá!