Konyha

A tökéletes tészta
Most végre megtudhatja a titkokat a tészta és a főzővíz arányától kezdve a sómennyiségen át az olaj kérdéséig
Tovább...
Szóljon hozzá elsőként!
Ricottás-sonkás pástétom
Ricottás-sonkás pástétom
Mivel alkoholt is tartalmaz, a gyereknek ne ezt csomagolja tízóraira! Viszont annál finomabb!
Zöldséges tagliatelle parmezánszósszal
Zöldséges tagliatelle parmezánszósszal
Mint a neve is elárulja, nincs benne hús, de majd látni fogja, hogy nem is hiányzik
Csokis-cseresznyés muffin
Csokis-cseresznyés muffin
Alig egy évtizede robbant be az életünkbe a muffin, most pedig nehéz elképzelni, milyen volt nélküle
Sajtos-spenótos ravioli
Sajtos-spenótos ravioli
Ha már olasz tésztát készítünk, kezdjük az alapoktól: itt a ravioli nem bolti, hanem saját készítésű