Konyha

Tiramisu
Egy tiramisu
Reménytelen lenne jelzővel illetni, mivel erre az itáliai eredetű finomságra is igaz: ahány ház, annyi szokás
Tovább...
Szóljon hozzá elsőként!
Több bennük a C-vitamin, mint a narancsban
Ha tart a náthaszezontól, a savanykás déligyümölcs helyett más forrásból is feltankolhat vitaminnal
Pacalpörkölt
Pacalpörkölt
A jó pacal titka, hogy egy kis sertéskörmöt főzünk bele, a másik nagyon a jó minőségű fűszerpaprika
Sertéskaraj krémes pezsgőszószban
Sertéskaraj krémes pezsgőszószban
Ha önmagában nem tartja elég különlegesnek, jobb ha tudja: régimódi krumplipürével kínáljuk
Tatár bifsztek
Tatár bifsztek
A jó hús alapvető kellék, de a többi hozzávaló ugyanolyan fontos – most például só helyett szardellafilével ízesítjük, ami jól mutat a tányéron