Kuszkuszleves

Ha laktatóra, mégis könnyűre vágyik, a megoldás a mediterrán sztárétel, a kuszkusz, ezúttal leves formájában

Hozzávalók 4 személyre
1 db vöröshagyma 0,5 db cukkini 1 gerezd fokhagyma 1 db póréhagyma 1 evőkanál olívaolaj 15 dkg kuszkusz 1 ág kakukkfű 1,2 liter csirkealaplé 15 dkg zöldborsó 15 dkg zsenge spenót 1 evőkanál reszelt parmezán

Elkészítés
1.
Az apróra vágott hagymát, cukkinit és fokhagymát, valamint a vékony karikákra vágott pórét felhevített olajban 7-8 percig pároljuk.

2. Hozzáadjuk a kuszkuszt és a kakukkfüvet, majd felöntjük az alaplével, és felforraljuk. Forrástól számítva még kb. 8 percig gyöngyöztetjük, majd hozzáadjuk a borsót, és további 1 percig forraljuk. Tálalás előtt hozzákeverjük a spenótot és a parmezánt.

Vote it up
3
Tetszett?Szavazzon rá!