Málnás, céklás, áfonyás turmix

Az ételek látványa legalább olyan fontos, mint az ízük. Ez ellenállhatatlan, és egészséges is!

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 adaghoz
2 főtt cékla (13 dkg), kihűtve, durván felaprítva 5 dkg friss vagy mélyhűtött málna 2,5 dl behűtött vörösáfonya-lé 1 pohár zsírszegény natúr joghurt hűtött málnaszemek a díszítéshez (ízlés szerint)

Elkészítés
1. Turmixgép vagy háztartási robotgép segítségével keverjük pépesre a céklát, a málnát és a vörösáfonya-levet.

2. A pépet szűrjük át egy nagyobb tálba. Keverjük hozzá a joghurt nagy részét.

3. A turmixot töltsük négy pohárba, és kanalazzuk a tetejére a maradék joghurtot. Ízlés szerint díszíthetjük néhány szem málnával. Azonnal tálaljuk.

Vote it up
142
Tetszett?Szavazzon rá!