Málnás-túrós parfé

Kiváló választás, ha hűsítő deszertre vágyik. Pillanatok alatt készen van, és (sajnos) pillanatok alatt el is fogy

Hasonló receptek

Hozzávalók
1 adag parféalap 15 dkg túró 0,5 citrom leve és reszelt héja 2 csomag vaníliás cukor 8 dl tejszín 15 dkg málna + a díszítéshez

Elkészítés
1. A parféalap felét a túróval, a citromlével, a citromhéjjal és a vaníliás cukorral simára keverjük, majd beleforgatjuk a habbá vert tejszín felét.

2. Félig megtöltjük vele a választott formákat, málnaszemeket nyomkodunk bele, majd a mélyhűtőbe tesszük.

3. A málnát összeturmixoljuk, a parféalap másik felével simára keverjük, majd hozzáadjuk a tejszín másik felét, a megfagyott túrós rétegre kanalazzuk, és visszatesszük a fagyasztóba.

4. Tálaláskor a formából kiborítva málnaszemekkel díszítjük.

Vote it up
156
Tetszett?Szavazzon rá!