Mentás kuszkuszsaláta

Télen különösen jólesnek a frissítő zöld ínyencfalatok!

Hozzávalók
0,5 kiskanál só 2 dl víz 1,5 dl kuszkusz 1 db piros kaliforniai paprika 10 dkg mag nélküli fekete olajbogyó 3 marék frissen aprított menta 2 evőkanál olívaolaj 2 evőkanál citromlé 10 dkg feta sajt só, bors

Elkészítés
1. A sós vizet felforrósítjuk, hozzákeverjük a kuszkuszt, majd levesszük a tűzről, és lefedve 5-10 percig állni hagyjuk. A kuszkuszt egy másik edénybe tesszük, és villával átkeverjük.

2. Hozzáadjuk az apróra vágott paprikát, a félbevágott olajbogyókat és a mentát, majd hozzáöntjük a citrommal elkevert olívaolajat, és az egészet alaposan elkeverjük.

3. A feta sajtot a kuszkusz tetejére morzsoljuk, és sózzuk, borsozzuk.
 

Ismerjen meg további kuszkuszrecepteket!

Vote it up
158
Tetszett?Szavazzon rá!