Orecchiette gombával és pancettával

Három perc elkészíteni, és nem meglepő módon ennyi idő alatt el is fogy

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
4 evőkanál olívaolaj 30 dkg pancetta vagy bacon 40 dkg gomba 2 db póréhagyma 5 dl tejszín bors 70 dkg orecchiette tészta 40 dkg füstölt mozarella 16 db frissen aprított bazsalikomlevél

Elkészítés
1. Az olajat felhevítjük, hozzáadjuk a pancettát, a gombát és a karikára vágott póréhagymát, és közepes lángon 5 percig főzzük.

2. Hozzáöntjük a tejszínt, megborsozzuk (sózni nem kell, mert a pancetta elég sós ízt ad neki!), majd további 5 percig forraljuk.

3. A tésztát lobogó sós vízben al dentére főzzük és leszűrjük. Hozzáadjuk a tejszínes, pancettás keverékhez, megszórjuk a kockára vágott mozarellával és a bazsalikommal, és óvatosan összekeverjük.

Vote it up
263
Tetszett?Szavazzon rá!