Rozmaringos pattogatott kukorica

Nem is hinné, hányféleképpen lehet elkészíteni a pattogatott kukoricát. Íme, még egy változat

Hozzávalók 4 személyre
2 evőkanál extra szűz olívaolaj 40 dkg pattogatni való kukorica só, frissen őrölt bors 2 dkg frissen aprított rozmaring 20 dkg vaj

Elkészítés
1. Egy nagyobb edényben felmelegítjük az olajat, beletesszük a kukoricát, és lefedjük. Amikor az olaj már elég meleg, a kukorica elkezd pattogni. (Az edényt folyamatosan rázzuk, hogy a kukorica oda ne égjen!)

2. A pattogatott kukoricát egy nagyobb tálba tesszük, sóval, borssal, rozmaringgal fűszerezzük, és a megolvasztott vajjal meglocsoljuk. Melegen tálaljuk.
 

Ha pedig még újabb változatra vágyik, íme, néhány további pattogatottkukorica-recept!

Vote it up
126
Tetszett?Szavazzon rá!