Sült csirke padlizsán- és paradicsomágyon

Altassuk el a pipit ezen a kényelmes fekhelyen. Álomfinom lesz

Hozzávalók 4 személyre
1 szem padlizsán 3 szem lukullusz paradicsom 1 evőkanál oregánó tengeri só frissen őrölt fekete bors 4 db csirkemellfilé 5 dkg reszelt parmezán 5 dkg reszelt mozzarella

Elkészítés
1.
A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, beletesszük a vastag szeletekre vágott padlizsánt, majd a tetejére a felkarikázott paradicsomot. Megszórjuk oregánóval, és sózzuk, borsozzuk.

2. A hússzeleteket a zöldségágyra helyezzük, megszórjuk a kétféle sajttal, és a sütőben addig sütjük, míg a sajt meg nem pirul, és a csirke át nem sül (kb. 20 perc).

Vote it up
52
Tetszett?Szavazzon rá!