Tiramisufalatkák

Finom, könnyű, gyümölcsös, így fanatikus egészséghívők is bátran fogyaszthatják

Hasonló receptek

Hozzávalók 6 darabhoz
0,5 kiskanál cukor 0,25 kiskanál instant kávé 6 dkg krémsajt 1,5 dl tejszín 6 db csokoládés keksz fehércsokoládé-forgács málna és meggy a tálaláshoz

Elkészítés
1.
A cukrot összekeverjük 1 evőkanál forró vízzel és a kávéval, majd hozzáadjuk a krémsajtot, és simára keverjük.

2. Óvatosan összeforgatjuk a habbá vert tejszínnel, majd habzsákba töltjük, és 1-2 órára a hűtőbe tesszük.

3. Ezután csillagcsővel a kekszekre nyomjuk, és a tetejét csokiforgáccsal és/vagy málnával díszítjük.

Vote it up
26
Tetszett?Szavazzon rá!