Zsírégető receptek

Egyszerűen elkészíthető könnyű, hűsítő fogások zsírégető hozzávalókból

Kétperces sorbet
Hiába a fogyás a tét, nyáron különösen nehéz lemondani egyes ételekről – a jó hír, hogy erre nincs is szükség! A trükk egyszerű: csenjen zsírégető hozzávalókat minden receptbe. Egyes hozzávalók, kezdve a vörösbortól egészen a mézig, bizonyítottan segítenek a fogyásban, ezért ezek alapján gondoltuk újra a népszerű nyári recepteket! Az egyes receptek hat főre vonatkoznak.

A krémes édességhez keverjen össze turmixgépben egy zacskó fagyasztott gyümölcsöt (például epret vagy málnát) 1/2 csésze joghurttal és 1/4 csésze cukorral, míg egyenletesen krémes nem lesz (állítsa le a gépet, mielőtt még túl folyékony lesz). Tálalhatja azonnal, vagy fagyassza le, és a vacsora végén, desszertként vegye elő.

Zsírégető hozzávalók: gyümölcs (rostok), joghurt

Sovány krumplisaláta
Aprítson fel 1 kilogramm főtt burgonyát, miután az kihűlt, és keverje össze 5 db kemény tojással (ezeket is darabolja fel), 3/4 csésze 2 százalékos natúr görög joghurttal, 3 aprított szár zellerrel, 1/2 kockázott vöröshagymával, 1 evőkanál dijoni mustárral, 1 evőkanál alma cider ecettel vagy fehérborecettel, 1 csésze aprított fűszerrel (például kapor vagy petrezselyem), és végül 1 teáskanál sóval és borssal.

Dupla vörös szangríaZsírégető hozzávalók: tojás, görög joghurt (fehérje), joghurt, ecet, fűszerek

Dupla vörös szangría
Egy kancsóban keverjen össze egy üveg vörös bort (könnyűt, például pinot noirt), 1 csésze aprított vörös szőlőt, 1 csésze aprított narancsot és ¼ csésze narancslikőrt. Adjon még hozzá 2 evőkanál mézet és 2 evőkanál forrásban lévő vizet. Legalább egy órát hagyjon neki hűlni, majd 2 csésze szódavízzel hígítsa közvetlenül tálalás előtt.

Zsírégető hozzávalók: vörös bor, szőlő (rezveratrol), narancs (C-vitamin), méz

Vote it up
168
Tetszett?Szavazzon rá!