Édeskáposzta-főzelék

Arról lehet vitázni, hogy édes vagy nem édes, de az nem kérdés, hogy bele lehet habarodni

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
80 dkg káposzta 3 evőkanál olaj 3 dkg liszt 0,5 fej vöröshagyma (apróra vágva) 1 dl tejföl 1 csokor kapor 1 csipet köménymag ecet

Elkészítés
1. A káposztát laskára vágjuk, majd forró vízben félig megfőzzük.

2. Világos hagymás rántást készítünk, és berántjuk a főzeléket. Hozzáadjuk a tejfölt, a felaprított kaprot és a köménymagot, és a káposztát teljesen puhára főzzük.

3. Ízlés szerint teszünk hozzá az ecetből, majd sózzuk és tálaljuk.
 

Ismerje meg további remek főzelékek receptjét!

Vote it up
215
Tetszett?Szavazzon rá!