Édeskömény naranccsal és dióval

A siker három összetevője: édeskömény, narancs, dió

Hasonló receptek

Az édeskömény édeskés ízű zöldségféle, amelynek finom formájú levelei ízessé teszik a leveseket és a ragukat. A vaskos, gumós tő fogyasztható akár nyersen, de kisebb darabokra vágva levesekbe, ragukba és töltelékekbe is tehetjük. Az édeskömény segíti az emésztést és különösen jól illik a halételekhez.

Hozzávalók 4 személyre
2 db édeskömény olívaolaj só, bors 2 db narancs 6 szem dió

Elkészítés
1. A vékony csíkokra vágott édesköményt olívaolajjal enyhén meglocsoljuk, majd sózzuk, borsozzuk.

2. A narancsokat meghámozzuk (a fehér héját is teljesen eltávolítjuk!), szeletekre vágjuk, és hozzáadjuk az édesköményhez. Apróra vágott dióbéllel megszórva tálaljuk.
 

Ismerjen meg további édesköményes recepteket!

Vote it up
246
Tetszett?Szavazzon rá!