Így mondhat köszönetet a szüleinek

Életkortól függetlenül nem is olyan könnyű kifejezni a háláját, amiért felnevelték

Készítsen fotóalbumot
A családi fényképek sokszor csak a port gyűjtik egy eldugott polcon. Állítson össze albumot a családi emlékekből. Írja a fotók mellé a készítés helyét és idejét, illetve egy-két szóval írja le velük kapcsolatos emlékeit.

Vigye el a szüleit szórakozni
Mozduljanak ki egy este a szüleivel. Menjenek vacsorázni, nézzenek meg egy filmet, színdarabot, vagy üljenek be egy koncertre. Mindent tervezzen meg alaposan, például azt, hogyan jutnak el egyik helyszínről a másikra, hogy szüleinek csak a szórakozás jusson.

Tartsanak rendszeres szülők napját
Havonta egyszer (vagy gyakrabban) iktasson be egy napot, amelyet kizárólag a szüleivel tölt, s a programot közösen találják ki.

Főzzön ebédet
Szülei kedvenc ételeiből állítsa össze a többfogásos menüsort.

Rendezzenek otthoni filmfesztivált
Keresse elő a régi családi videókat és nézzék meg együtt. Nagy örömet szerezhet szüleinek, ha régi VHS-kazettákról digitalizálja a videókat, hogy bármikor megnézhessék.

Készítsen családi fotókat
Ahogy öregednek a gyerekek, különösen ha már ők is szülőkké válnak, egyre nehezebb összeterelni mindenkit egy fotózásra. ,Ne adja föl! Próbáljon minél több családtagot bevonni.

Írjon levelet
Ha távol él a szüleitől, írjon nekik hosszabb leveleket. Miről? Idézze fel legkedvesebb gyerekkori emlékeit, és írja le azokat, ahogy most látja felnőtt szemmel. Mondjon köszönetet a felejthetetlen élményekért.

Készítsen emléktakarót
Állítson össze foltokból takarót, amelyhez régi ruhadarabokat és egyéb emlékezetes anyagokat (régi kedvenc póló vagy párnahuzat) használ fel.

Vote it up
303
Tetszett?Szavazzon rá!