Így növelje ruhái élettartamát

Ugye, mindent megtenne, hogy ruhái a lehető legtovább kitartsanak? Az alábbi trükkökkel sikerrel jár majd

Sampon
Piszkos lett az ing gallérja? A legolcsóbb sampon is könnyen feloldja a testnedveket, így a beivódott izzadtságot is a ruhán, és tuti mosószerként működik!

Ammónia
Az ammónia tökéletes a zsírfoltok eltüntetésére! Ráadásul, ha ammóniával egészíti ki a szokásos mosást, mosószerből is kevesebbet kell használnia. Az ammónia számos más módon bevethető a háztartásban.

Mesterséges édesítőszer
Ha a ruhájára fröccsent a zsír, mesterséges édesítőszerrel gyorsan és könnyedén eltüntetheti a foltot. Persze ne a tablettás változattal próbálkozzon, az nem feltétlenül fogja olyan jól felszívni a zsírt, mint a finom por. Lehet, hogy több tasak édesítőt is el kell használnia, de ne adja fel, működni fog. Márkától függetlenül mindegyik édesítőszer megfelel a célnak.

Mikroszálas tisztítókendő
A mikroszálas tisztítókendő az egyik legjobb eszköz a mindenféle szöszök és foltok eltüntetésére a ruhából! Nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem.

Hogy kitartson a száraztisztítás hatása
Vágja le a műanyag ruhazsák alját, hogy levegőhöz jussanak a ruhák; attól nem kell félnie, hogy így piszkolódni fognak, hiszen a ruhazsák továbbra is körbeveszi őket, fizikai védelmet nyújtva a por és különböző szennyeződések ellen.
 

Az sem mindegy, hogy tavasszal és ősszel milyen módon tárolja el a ruháit. Ezen kívül az olcsó és hatékony vasalás titkait is  megismerheti.

Vote it up
325
Tetszett?Szavazzon rá!