Így válasszon okostévét

A számítógép és a tévé házasságából született Smart TV lehet az egész család kedvence, feltéve hogy jót választ

Ez az intelligens jószág egyesíti a digitális tévé gyönyörű képét a számítógép sokoldalú funkcióival, beleértve az internet adta lehetőségeket is.

Processzor Bizony, az okostévében van, méghozzá most már legalább kétmagos legyen! (Jövőre jönnek a négymagos, még nagyobb teljesítményűek…)

Beépített funkciók Integrált wi-fi: segítségével minden közeli digitális készülékéhez (számítógép, okostelefon stb.) csatlakozhat, otthoni hálózatot létrehozva.

Beépített teljes értékű böngésző – vagyis irány az internet!

Összekapcsolhatóság: megoszthat zenéket, filmeket, más multimédiás tartalmakat közvetlenül a tévéjéről.

Skype videohívás alkalmazás.

Vezérlés Felejtse el a távirányítókat! Okostelefonjával is irányíthatja a készüléket, de a legfejlettebbek már emberi hanggal, illetve kézmozdulatokkal is vezérelhetők.

Azonosítás A legfejlettebb készülékek képesek az arcuk alapján azonosítani a felhasználót, vagyis nem kell külön „bejelentkezni”, hanem a tévé azonnal a néző kedvenc csatornáit kínálja fel, illetve saját Facebook-fiókját, könyvjelzőit, levelezőprogramját nyitja meg.

Családi programok Az online tévés szórakoztatás lehetőségeit gyűjti csokorba: a Kids a gyerekeknek kínál szórakoztató és ismeretterjesztő tartalmakat, a Family Story megőrzi és feleleveníti az emlékezetes pillanatokat, a Fitness pedig az otthoni testedzéshez ad multimédiás segítséget.

Bővítés A legnagyobb gyártók nem pihennek: évről évre lehetőséget kínálnak nemcsak a szoftverek, hanem a hardver bővítésére, cseréjére is: új, soha nem látott funkciók bújnak meg a cégek már 2016-ig előre kidolgozott terveiben.

Vote it up
178
Tetszett?Szavazzon rá!