Új szenvedély: öt online játék

Elcsapta a gyomrát a Candy Crushsal? Már álmában is a kis színes cukorkákat tologatja? Ideje új játékot keresni!

Threes!
Ez a számpárosító játék a Sudoku matematikai fejtörőjét egyesíti a Candy Crush gyorsaságával. A 4x4-es táblán számok jelennek meg, a játékos célja az, hogy az azonos számok egymásra húzásával minél nagyobb számokat kapjon. Tehát a 2-est a 2-esre húzva 4-est kap, a 4-est a 4-essel 8-ast, és így tovább. A számokat a sorok és oszlopok mozgatásával tolhatja egymásra. Amikor a tábla megtelik számokkal, a játék véget ér.

Farm Heroes
A Candy Crush új változatában különböző termékek (eper, hagyma vagy alma) egymás mellé állításával ugorhatunk szintet. Abban is hasonlít a Candy Crushra, hogy eleinte igen könnyű teljesíteni a feladatot, ám ahogy haladunk előre, egyre trükkösebb megoldások szükségesek a pontszerzéshez. Vigyázat, ott leselkedik a mosómedve, hogy ellopja a termékeinket!

Tiny Goalie
Ebben a focijátékban az ujjunkkal irányítjuk a kapust, nehogy a csatár gólt szerezzen. A játék, amelynek megejtően régimódi a grafikája, egyre nehezebbé válik. Nemcsak a lövéseket kell hárítanunk, de a behajított vizespalackok elől is el kell ugrálnunk. Az ilyen ügyességi játék rövid idő alatt sok izgalmat rejteget.

Primal Flame
Az egyszerű tologatós játékoktól eltérő szórakozást nyújt a Primal Flame. Egy húzással gyufát gyújtunk, amellyel felderíthetjük egy sötét erdő titkait, miközben különböző tárgyak begyűjtésével kell táplálnunk a lángot. Útközben szörnyekkel kell megküzdenünk és varázstrükköket is el kell sajátítanunk.

CastleStorm
Képzelje el az Angry Birdöt középkori kiadásban. A CastleStormban korhű tüzérséggel kell lerombolnunk az ellenfél erődítményeit. De a játék ennél jóval összetettebb. Végigjátszhatjuk a történetet egyedül, vagy online másokkal is összemérhetjük az erőnket, illetve várat építhetünk és varázsitalokat is kotyvaszthatunk.

Vote it up
277
Tetszett?Szavazzon rá!