Újkrumplisaláta sült paprikával

Ennél frissebbet talán ki sem lehetne találni, ráadásul csupa egészség

Hozzávalók 4 személyre
90 dkg újkrumpli 2 evőkanál mustár 12 evőkanál olívaolaj citrom leve 4 db kaliforniai paprika 30 dkg mozzarella 2 marék friss bazsalikom

Elkészítés
1.
A megtisztított krumplit forró sós vízben puhára főzzük, majd lecsepegtetjük. A mustárt az olajjal és a citromlével összekeverjük.

2. A paprikákat kimagozzuk, a héjukat nyílt láng felett alaposan megpörköljük, majd rögtön nejlonzacskóba tesszük, melynek száját szorosan összekötözzük. (10 perc múlva a paprikák héját könnyedén el tudjuk távolítani.)

3. Ezután a félbevágott krumplikat a felaprított paprikával, a felkockázott sajttal, a bazsalikommal és a dresszinggel alaposan összekeverjük, és azonnal tálaljuk.

Vote it up
2
Tetszett?Szavazzon rá!