A két Szomszédnéni

Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs, a tehetséges erdélyi humoristapáros meghódította Magyarországot

Megjelent: 2010. április

Kapcsolódó cikkek

A két Szomszédnénit filozofikus kérdések is foglalkoztatják:

„Észrevettem, hogy néha, mi férfiak, különböző szintű kérdéseket teszünk fel, mint a nők. Például a nők olyan szintű kérdéseket tesznek fel nekünk, hogy mi a véleményünk az eurózóna bevezetéséről, a globális felmelegedésről, a válságról, mi meg olyan szintű kérdéseket teszünk fel nekik, hogy nem t’od, hol a zoknim?

Úgy kérdezzük ezt tőlük, mintha legalábbis ők valamilyen mentális telepatikus kapcsolatban állnának azzal a cuccal, amit mi a lábunkra húzunk. Persze mi tudjuk, hogy ez a tudatalatti kapcsolat nem alakul ki egyből. Soha nem mernénk megkérdezni egy lánytól egy párkapcsolat elején, hogy nem tudja-e, hol a zoknink. Egyszerűen akkor még nem tudnának válaszolni erre a kérdésre. Akkor még olyan mentális gyakorlatokkal próbálkozunk, hogy ha én zokni lennék, akkor hol lennék? Nem keressük a zoknit, hanem próbálunk mi magunk a zokni lenni. Meghackelni a tudatát, azzá válni. Aztán észre sem vesszük, és pár hónap alatt azt hisszük, hogy kialakul a nőkben az az erős link, kapcsolat a zoknijainkkal, hogy bátran rákérdezhetünk erre. Azt hisszük, hogy a nőkben kialakul a Zokni GPS?

Meglepő módon ők sohasem kérdik meg tőlünk, hogy hol a harisnyájuk. Nem láttad a harisnyámat? Nem hangzik el soha ez a kérdés. Miért?” (Forrás)
 

Amúgy egyetemet végzett komoly szakemberek: Ferenc kommunikációt, Szabolcs építészetet tanult.

Vote it up
468
Tetszett?Szavazzon rá!