Allergia elleni ételek
Allergiás? Már az allergiaszezon előtt kezdje el fogyasztani a következő ételeket, így természetes úton is megelőzheti a tüneteket
Olajos halak
A lazac, a szardínia, a makréla és az egyéb olajos húsú halak fogyasztása az allergia elleni védelmi vonal első sorában kell, hogy legyenek! A bennük található omega–3 zsírsavak segítenek az allergiás tünetekkel szorosan összefüggő gyulladást. Több tudományos vizsgálat alapján ha már kisgyermekként sok halat fogyaszt, eleve csökken az esélye, hogy később allergiás legyen.
Hogyan fogyassza? Hetente egyszer-kétszer egyen lazacot, tonhalat, makrélát vagy hasonló olajos húsú halat. Ha még több omega–3-ra vágyik, szedjen halolajkapszulát. Gondoljon gyermekeire is, és szerettesse meg velük a halas ételeket minél korábban!
A folytatáshoz kattintson fent a kék nyílra!
- Betűméret AAAA
- Nyomtatás
- Küldés e-mailben
Kapcsolódó képsorozatok

Egészség
Akár mindennapos dolgok is szörnyű fejfájást okozhatnak. Íme, ezek közül hat. Azt is eláruljuk, mit tehet ellenük

Egészség
A sok egy helyben ülés (például számítógépezés közben) nyakfájást okozhat. Próbálja ki az alábbi gyakorlatokat, és elmúlik

Egészség
Élesítse elméjét, például mosson fogat bal kézzel, állítsa fejtetőre a kedvenc tárgyait és zuhanyozzon csukott szemmel
Népszerű cikkek: Egészség
Heti kedvenceink
Egészség
Szívhez szóló történetek
Életmód
Érdekességek
Hozzászólás