Almás csirkesalátával töltött paradicsom

Remek vendégváró fogás, hiszen amilyen kicsi, olyan finom

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
2 db csirkemellfilé 16 szem koktélparadicsom 2 db zöld alma 1 kiskanál citromlé só, frissen őrölt fekete bors 0,5 kiskanál őrölt fahéj 3 evőkanál majonéz 2 kiskanál frissen aprított petrezselyem

Elkészítés
1. A csirkét vízben puhára főzzük és hűlni hagyjuk. Óvatosan levágjuk a paradicsomok tetejét, és kimagozzuk őket.

2. Az almát meghámozzuk, kimagozzuk és felszeleteljük, majd megöntözzük citromlével, hogy ne barnuljon be.

3. A húst feldaraboljuk, sóval, borssal, fahéjjal meghintjük, majd hozzákeverjük a majonézt és a petrezselymet, az almát és az egészet jól átforgatjuk.

4. A csirkesalátát a paradicsomba kanalazzuk, a tetejére pedig visszahelyezzük a paradicsom kalapját.

Vote it up
182
Tetszett?Szavazzon rá!