Babos kuszkusz

Hányféle köretet ismer a krumplin és a rizsen kívül? Ugye! Észak-Afrikában évezredes eledel a kuszkusz, mégpedig okkal

Hasonló receptek

Ha többet szeretne megtudni a berberek mindennapi eledeléről, kattintson! Ha netán arról a vidékről is szívesen olvasna, ahol nap mint nap kuszkuszt fogyasztanak, ismerje meg szerzőnk sivatagi kalandjait!

Hozzávalók 4 személyre
1 kisebb bögre kuszkusz 0,5 db citrom leve 1 kis csokor friss koriander 1 kis csokor friss menta 20 dkg konzervbab

Elkészítés
1. A kuszkuszt leöntjük egy bögrényi forrásban lévő vízzel, és fedő alatt 5 percig állni hagyjuk.

2. Megsózzuk meglocsoljuk a citromlével, meghintjük a felaprított korianderrel és mentával, majd hozzáadjuk a babot.
 

Bazsalikomillatú párolt zöldségek, hercegnő-burgonyapüré, vadrizs almával, sütőtök-gratin, sajtos burgonyapuffancs – ugye, jól hangzanak? Ismerje meg ezt az öt isteni köretet!

Vote it up
272
Tetszett?Szavazzon rá!