Bagettpizza

Macerás, de ezekkel a falatkákkal való bíbelődés megtérül, ha látja vendégei arcán az elégedettséget

Hozzávalók 8 személyre
2 db egész bagett 1 gerezd fokhagyma 8 evőkanál sűrített paradicsom 16 evőkanál passzírozott, szűrt paradicsom

Feltétötletek: pármai sonka tonhal szalámi kukorica szeletelt piros vagy sárga kaliforniai paprika szeletelt gomba szeletelt koktélparadicsom mozzarella reszelt parmezán pesto

Elkészítés
1.
A sütőt előmelegítjük 220 °C-ra. A bagetteket hosszában kettévágjuk, és 4-5 perc alatt kissé megpirítjuk. (A sütőt ne kapcsoljuk ki!)

2. A bagetteket bedörzsöljük a félbevágott fokhagymával, megkenjük 1 evőkanál sűrített paradicsommal és 2 evőkanál passzírozott paradicsommal.

3. A tetejükre halmozzuk a kiválasztott feltéteket, majd visszatesszük a sütőbe, és aranybarnára sütjük.

Vote it up
86
Tetszett?Szavazzon rá!