Hozzávalók 8 személyre
2 db egész bagett • 1 gerezd fokhagyma • 8 evőkanál sűrített paradicsom • 16 evőkanál passzírozott, szűrt paradicsom
Feltétötletek: pármai sonka • tonhal • szalámi • kukorica • szeletelt piros vagy sárga kaliforniai paprika • szeletelt gomba • szeletelt koktélparadicsom • mozzarella • reszelt parmezán • pesto
Elkészítés
1. A sütőt előmelegítjük 220 °C-ra. A bagetteket hosszában kettévágjuk, és 4-5 perc alatt kissé megpirítjuk. (A sütőt ne kapcsoljuk ki!)
2. A bagetteket bedörzsöljük a félbevágott fokhagymával, megkenjük 1 evőkanál sűrített paradicsommal és 2 evőkanál passzírozott paradicsommal.
3. A tetejükre halmozzuk a kiválasztott feltéteket, majd visszatesszük a sütőbe, és aranybarnára sütjük.
Hozzászólás