Bolognai mártás kolbászból

Erre is igaz, hogy ahány szakács, annyi változat. Nekünk így tetszik, de nagyon

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
30 dkg főzőkolbász 2 kiskanál édeskömény 50 dkg gomba 3 dl száraz vörösbor 12 dl paradicsomszósz 60 dkg penne tészta parmezánforgácsok

Elkészítés
1. A felmelegített serpenyőbe beletesszük a bőr nélküli kolbászdarabkákat és az édesköményt. Saját zsírjában addig sütjük, míg a kolbászkákat kis darabokra szét nem tudjuk nyomni.

2. Ezután hozzáadjuk a felvágott gombát, és addig sütjük, amíg a gomba el nem kezd puhulni. Ekkor hozzáöntjük a bort, majd a paradicsomszószt, és addig melegítjük, míg forrni nem kezd.

3. Közben megfőzzük a pennét. Amikor kész van, összekeverjük a szósszal, és tálalás előtt parmezánnal meghintjük.

Vote it up
159
Tetszett?Szavazzon rá!