Brokkolis-tésztás csirke

Kettő az egyben, hiszen meglepő módon levesből készítünk főfogást

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
12 dkg széles metélt 20 dkg főtt csirke vagy pulyka 30 dkg brokkoli 4 db újhagyma 3 dl sűrű gombakrémleves 1,25 dl tej 5,5 dkg reszelt edami sajt 1 kiskanál szárított bazsalikom 1 csipet bors

Elkészítés
1.
A sütőt előmelegítjük 175 fokra. A tésztát lobogó sós vízben megfőzzük, leszűrjük, majd egy sütőedényben összekeverjük a feldarabolt csirkével, a brokkolival és a felszeletelt újhagymával.

2. A gombalevesbe belekeverjük a tejet, a sajtot, a bazsalikomot és a borsot, majd a csirkés keverékre öntjük, alaposan összekeverjük, és 40-45 perc alatt készre sütjük. Pirospaprikával díszítve tálaljuk.

Vote it up
2
Tetszett?Szavazzon rá!