Buggyantott tojás sütve

Ismerje meg ezt a tojásból kikelt csodát! Higgye el, ellenállhatatlan

Hozzávalók
1 evőkanál fehérborecet 8 tojás 0,6 dl tejszín 3 dkg reszelt parmezán 0,5 evőkanál frissen aprított tárkony frissen őrölt bors pirítós a tálaláshoz

Elkészítés
1.
Egy edénybe pár centi vizet engedünk, és kis lángon forráspontig hevítjük. Hozzáadjuk az ecetet, és egy fakanállal elkeverjük benne.

2. A tojásokat egyenként feltörjük és a vízbe csúsztatjuk, 3-4 percig főzzük, majd lecsepegtetjük, és egy hőálló edénybe tesszük.

3. A tejszínt összekeverjük a parmezánnal és a tárkonnyal, a tojásokra öntjük, sózzuk, borsozzuk, majd a sütő grillfokozatán 3-4 perc alatt aranybarnára sütjük. Pirítóssal tálaljuk. (Gazdagabb ételként baconnel és sült paradicsommal is kínálhatjuk.)

Vote it up
160
Tetszett?Szavazzon rá!