Chilis sertésragu

Ugye, nem fél a fűszerektől? Adjon bele apait-anyait, meglátja, só nélkül is van élet

Hozzávalók 4 személyre
3 evőkanál olívaolaj 1 kg sertéslapocka 2 db vöröshagyma 1 kiskanál őrölt római kömény 1/4 kiskanál fűszerpaprika 1 db csilipaprika 50 dkg chili con carne szósz 2 dl víz 40 dkg konzervparadicsom 1 db cukkini 1 csokor koriander

Elkészítés
1.
Felforrósítunk 2 evőkanál olajat, megpirítjuk benne a kockára vágott húst, majd kivesszük a serpenyőből és félretesszük.

2. A maradék olajat a serpenyőbe öntjük, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, 5 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a fűszereket, és további 1 percig főzzük.

3. A serpenyőbe visszatesszük a húst, hozzáadjuk a chili con carne szószt, majd a vizet és a paradicsomot, és fedő alatt, lassú tűzön 1 órán keresztül főzzük, míg a hús majdnem teljesen meg nem puhul.

4. Hozzáadjuk az apróra vágott cukkinit, még 20-25 percig főzzük, majd a ragut az apróra vágott korianderrel megszórva tálaljuk.

Vote it up
45
Tetszett?Szavazzon rá!