Cigizni vagy nem cigizni?

A népszerű francia humorista ezúttal a bagóstársadalom tipikus egyedeit veszi sorra. Felismeri őket?

Az elszánt dohányosok: a cigistársadalom tagjai szavak nélkül is értik egymást. Egy fejbiccentés, egy elmormolt „Kimegyek”, és hirtelen eltűnnek. Ott találod őket a járdán, ahogy csoportba verődve lázasan, gyors slukkokban szívják a cigarettájukat. Mantrájuk: – Már megint emelik az árakat. Ezek ki fognak nyírni minket!

Sohase mondd nekik: – Ismerek egy kiváló specialistát, aki már rengeteg embernek segített leszokni.

Az ifjú dohányos: Egy nap az anya rózsaszín öngyújtót talál a lánya zsebében, de az esküszik, hogy nem az övé.

Különben is, már felnőtt, azt csinál, amit akar. Magában azt mondja, még bőven van ideje leszokni. Addig is elcsócsál egy rágót hazafelé menet, hogy ne érezzék meg a leheletén. Mantrája: – Hagyjál! Felnőtt ember vagyok!

Sose mondd neki: – Szürkés lett az arcbőröd.

A trendi e-cigiző: Szereti nyilvános helyeken mutogatni elektromos cigarettáját. Lazán előveszi, és élvezettel pöfékel. Lankadatlan lelkesedéssel magyarázza, hogyan működik. Egyszerűen imádja! Sokkal olcsóbb és annyira korszerű. Mantrája: – Kérsz egy slukkot?

Sohase kérdezd tőle: – Tudod, mi van benne?

Az exdohányos: Hat hónapja szokott le, nagyon büszke. Volt az a fantasztikus akupunktőr, aki hipnotizálta. Most végre sikerült. Persze, kicsit meghízott. De mi az a pár kiló ahhoz képest, hogy visszanyerte az egészségét? Mantrája: – Légyszi, ne gyújts rá előttem.

Sose kérdezd tőle: – Legalább tíz kilót felszedtél, ugye?

Vote it up
183
Tetszett?Szavazzon rá!