Csicseriborsó-saláta

Spórolhat a mosogatással és a gázzal is, mert ennyi az egész: összekeverni, megenni

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
80 dkg csicseriborsó (konzerv) 4 evőkanál frissen aprított bazsalikom 4 evőkanál frissen aprított petrezselyem 4 evőkanál citromlé 8 evőkanál olívaolaj 2 gerezd fokhagyma 6 dkg reszelt parmezán frissen őrölt bors

Elkészítés
1.
A csicseriborsót alaposan lecsöpögtetjük, majd összekeverjük a bazsalikommal, a petrezselyemmel, a citromlével, az olívaolajjal és a zúzott fokhagymával.

2. Megszórjuk a parmezánnal, újból összeforgatjuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és tálaljuk.

Vote it up
88
Tetszett?Szavazzon rá!