Csirkefalatok zsályával

Talált a hűtőben csirkemellfilét? Íme, egy lehengerlően egyszerű ötlet a hasznosítására

Hozzávalók 4 személyre
2 db csirkemellfilé 8 db zsályalevél só, bors 10 dkg pancetta 2 evőkanál olívaolaj

Elkészítés
1.
A csirkehúst 4 vagy 6 részre vágjuk, enyhén kiklopfoljuk, majd a szeletekre 2-2 zsályalevelet teszünk, és sózzuk, borsozzuk.

2. A húst feltekerjük, beborítjuk a csíkokra vágott pancettaszeletekkel, és fogpiszkálóval rögzítjük.

3. Az olajat felforrósítjuk, a tekercsek minden oldalát aranybarnára pirítjuk benne, majd lefedjük, és lassú tűzön 20 percig főzzük. (Ha szükséges, egy kevés forró vizet adunk hozzá.) Zöld salátával tálaljuk.

Vote it up
120
Tetszett?Szavazzon rá!