Csokis-diós brownie málnahabbal

Beletettünk mindent, amitől jobb lehet egy sütemény. Ugye, úgy érzi, hogy ön ezt megérdemli?

Hasonló receptek

Hozzávalók
22 dkg vaj + a sütőformába 1 kiskanál vaníliakivonat 28 dkg étcsokoládé 40 dkg cukor 5 db tojás 20 dkg liszt 30 dkg dió

A málnahabhoz: 60 dkg mirelit málna 14 dkg cukor 2 dl tejszín

Elkészítés
1.
A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. A vajat a vaníliával, a csokoládéval, a cukorral és egy csipet sóval mikrohullámú

2. sütőben felolvasztjuk, majd folyamatosan kevergetve egyenként hozzáadjuk a tojásokat.

3. Ezután beleforgatjuk a lisztet, majd hozzákeverjük a félbevágott dióbelet is.

4. A tésztát egy kivajazott, kilisztezett sütőformába öntjük, és 25-30 percig sütjük. A sütőből kivéve szoba-hőmérsékletűre hűtjük, majd nagyobb kockákra vágjuk.

5. A málnát botmixerrel pürésítjük, közben fokozatosan hozzáadjuk a cukrot, majd a végén a habbá vert tejszínt is beleforgatjuk.

6. Tálaláskor a málnahabot a sütikockákra kanalazzuk.

Vote it up
242
Tetszett?Szavazzon rá!