Csokis kókuszgolyó

Hosszan lehetne sorolni az érdemeit, de ezúttal csak annyit róla: sütés nélkül készül

Hozzávalók 20 darabhoz
10 dkg kókuszreszelék 18 dkg porcukor 3 evőkanál zsíros tejszín 0,5 kiskanál vaníliakivonat 1 evőkanál kakaópor (édesítetlen) 2 evőkanál fahéj

Elkészítés
1.
A kókuszreszeléket aprítógépben átdaráljuk, majd hozzáadunk 15 dkg porcukrot, a tejszínt és a vaníliát, és alaposan összedolgozzuk.

2. A masszából 1 evőkanálnyi adagokban golyókat formázunk, és 1 órára a hűtőbe tesszük.

3. A kakaót összekeverjük a fahéjjal és a maradék porcukorral, és meghempergetjük benne a golyókat (a felesleget lerázzuk). Tányérra helyezzük, letakarjuk alufóliával, és fogyasztásig a hűtőben tartjuk.

Vote it up
14
Tetszett?Szavazzon rá!