Csokis trifle

Most csak a habverő dolgozik, a sütő viszont pihen

Hozzávalók 4 személyre
1 csomag cantuccini keksz 1 dl eszpresszókávé 3 evőkanál Kahlua likőr 10 dkg étcsokoládé 25 dkg mascarpone 2 db tojás 2 dl tejföl kevés cukor

Elkészítés
1.
A kekszet apró darabokra törjük, majd meglocsoljuk a kávéval és egy evőkanál likőrrel. A csokoládét 2 evőkanál likőrrel vízgőz felett megolvasztjuk, majd hozzákeverjük a mascarponét és a tojások sárgáját.

2. A tojásfehérjét habbá verjük, beleforgatjuk a mascarponés csokikrémbe, majd a keksz tetejére kanalazzuk. Cukorral elkevert tejföllel díszítjük.

Vote it up
338
Tetszett?Szavazzon rá!