Díszítse fel a házát karácsonyra!

Szeretné, hogy otthona ne csak belülről, hanem kívülről is az ünnepek hangulatát árassza? Segítünk!

Ne feledjen a bejárat elé is varázsolni valamennyit az ünnepi hangulatból! Csak némi figyelmességre és kreativitásra van szüksége – a karácsonyi dekoráció barátságos, hívogató hangulatot kölcsönöz otthonának az ünnepek idejére.

Először is válasszon egy témát! A leggyönyörűbben feldíszített otthonok általában egyetlen motívummal építkeznek. Legyen az akár színkombináció, akár az ünnephez kapcsolódó figurák, akár vallásos elemek, a lényeg, hogy a ház vagy lakás egész külső felületén ragaszkodjon ugyanahhoz a témához. Otthona így letisztult és ízléses látványt fog nyújtani, s valóban méltó lesz a szomszédok csodálatára.

 Ne tegye még el a kinti virágcserepeket és kaspókat! Inkább telepítsen mindegyikbe pár szál műanyag mikulásvirágot. Tovább fokozhatja az ünnepi hangulatot, ha a cserepeket bevonja arany- vagy ezüstszínű textillel, esetleg színes szalagokból masnit köt köréjük. Íme, pár további dekorációs ötlet!

 Ékesítse fel a bejárati ajtót egy szép koszorúval! Elég, ha csak néhány apró díszítőelemet tesz rá, például magyalágakat, szalagokat vagy piros bogyókat. Akaszthat a bejárati ajtóra karácsonyi mintájú kötött zoknit is, melyre ráírja a nevét.

 Az ajándékcsomagok elválaszthatatlanok az ünnep hangulatától. Vonjon be néhány üres dobozt karácsonyi csomagolópapírral, kösse át szalaggal, és tegye ki a bejárati ajtó elé! A dobozok belsejébe rejtsen köveket vagy téglákat, hogy ne fújja el őket a szél.

Vote it up
216
Tetszett?Szavazzon rá!