Egészséges ajánlat

Fedezze fel az egészség újfajta szemléletét!

Egy különlegesen kedvező ajánlat keretében Önnek most lehetősége nyílik, hogy megrendelhesse a következő könyvet:

1001 OTTHONI GYÓGYÍR

Elsősegély otthon

Nem kell minden problémával azonnal orvoshoz fordulni, vagy a megfázás első tüneteire újabb adag antibiotikumért nyúlni: próbálja ki először az otthon is elkészíthető recepteket és hasznos tippeket! Az otthoni gyógymódok közül érdemes néhányat alkalmazni már a tünetek első megjelenésekor, hiszen ekkor általában még könnyen visszafordítható a folyamat.

Ég a gyomra? Magas a koleszterinszintje és a gyógyszerek nem használnak? Kimerült? Hányinger kínozza? Lapozza fel az 1001 otthoni gyógyír című könyvet, és szabaduljon meg a kellemetlen bajoktól kockázatmentesen!

 

1001 Otthoni Gyógyír

 

 

15 módszer a hátfájás megszüntetésére

 

10 módszer az asztmás roham leküzdésére

30 ellenszer a nátha és az influenza ellen

 

 

 

 

A könyv ára most 8990 Ft helyett 4990 Ft + 1490 Ft postaköltség (közvetített szolgáltatás). Az árat fizetheti egy összegben vagy választhatja a 3 havi kamatmentes részletfizetési kedvezményt is, amely esetben 3 hónapon át mindössze 2160 Ft-ot fizet.

Ha meg szeretné rendelni a kiadványt, hívja ügyfélszolgálatunkat a (06 1) 296-3600-ás telefonszámon, amelyen 9 és 16 óra között szakképzett kollégáink állnak rendelkezésére. A megrendelt könyvvel együtt egy meglepetésajándékot is küldünk köszönetképpen.

Megrendelésével megadott adatai felvételre kerülnek a Reader's Digest Kiadó nyilvántartásába, amelyben személyes adatait megrendelése teljesítése, kedvezményes vásárlási ajánlatokkal történő megkeresés, valamint a nyereményjátékon való részvételi lehetőségek felajánlása céljából tartjuk majd nyilván.

Ajánlatunk 2015. július 01-ig érvényes!