Egy csepp se vesszen kárba!

Segítünk önnek spórolni: frappáns ötletek makacs tubusok, flakonok és egyéb tárolóedények teljes kiürítéséhez

Lotion: Melegítse fel!
A zárt flakont tegye pár percre forró vízzel teli edénybe. Ettől felmelegszik a lotion minden cseppje, és könnyebb kinyomni.

Mogyoróvaj: Készítsen másnapra reggelit!
Meg lehet menteni minden falatot: egyenlő arányban öntsön zabkását és tejet az üvegbe. Adjon hozzá 5 dkg görög joghurtot, egy fél banánt feldarabolva, szórjon rá fahéjat és cukrot. Rázza fel, és tegye éjszakára a hűtőbe. Másnap pazar reggeliben lesz része. Itt talál még ötleteket az egészséges reggelihez.

Olívaolaj: Készítsen salátaöntetet!
Ha az üvegben rejlik még egy kis olaj, készítsen új salátaöntetet. Adjon hozzá ecetet és fűszernövényeket, például kakukkfüvet vagy bazsalikomot. Alaposan rázza fel, és már öntheti a salátára. Itt elolvashatja, mire használható még az olívaolaj.

Fogkrém: Használja a sodrófát!
Azt hiszi, már az összes fogkrémet kinyomta a tubusból? Menjen rá a sodrófával. Meg fog lepődni.

Ketchup: Döfjön bele szívószálat!
Toljon be egy szívószálat egészen a flakon aljáig, aztán húzza ki. Ettől légbuborékok keletkeznek odabent, s így könnyebben kijön a ketchup.

Szempillafesték: Adjon hozzá kontaktlencse-folyadékot!
Már csak száraz szemcsék maradtak a tubusban? Adjon hozzá két-három (max. öt) cseppet a kontaktlencse-folyadékból. Zárja vissza a kupakot, rázza fel, majd forgassa meg benne az ecsetet. A maradék festéket így könnyen felviheti.
Forrás: apartmenttherapy.com, michellephan.com, hungrylittlegirl.com, buzzfeed.com, lifehacker.com, howcast.com, parenthacks.com.

Vote it up
331
Tetszett?Szavazzon rá!