Egyszerű, gyors ötletek Valentin-napra

Ha kedvesét valami igazán személyes figyelmességgel szeretné meglepni, akkor íme, pár tipp

Mindenhova tegyen titkos üzeneteket! Vessen be mindent, e-mailt, sms-t, telefont, hagyományos levelet, és a cédulákat. Rejtsen már előző éjjel szerelme minden zsebébe titkos üzeneteket, szerelmes leveleket. Ne hagyja ki a kabátját, a táskája zsebeit, állítson be figyelmeztetéseket a telefonján, küldjön neki csomagot a munkahelyére. Ha elegendő üzenetet helyez el a kedvesének, mire este újra találkoznak, teljesen szerelmes hangulatba fog kerülni.

Süssön süteményt! Nem kell, hogy konyhatündér legyen, ha rászán egy-két órát, a gyakorlatlan cukrászok is el tudnak készíteni valamilyen egyszerű és gyors receptet. Szaggasson szíveket, majd fesse be fehér vagy piros cukormázzal. Vagy válasszon egy egyszerű muffinreceptet, melyet egy óra alatt elkészíthet. Teheti a süteményeket fémdobozba kedves levél kíséretében.

Dekorálja ki a házat! Igazi meglepetés lehet, ha Valentin-napra feldíszíti otthonukat. A bejárathoz kerüljön koszorú, ahogy belép a házba girland, „Szeretlek” vagy „Boldog Valentin-napot!” felirattal! Vegyen vagy varrjon díszpárnákat, extra szalvétát. Igazi ünnepi hangulatban telik majd a nap!

Készítsen fotóalbumot a közös képekből! Csodás, hogy több ezer digitális fotót készítünk egy évben, de nagyon szomorú, hogy alig hívatunk elő belőlük néhányat. Pedig olyan jó nézegetni a papírképeket, akár egy könyvet. Készítsen kedves albumot, szövegekkel, emlékfoszlányokkal az elmúlt évről. Meglátja, hogy nagy örömet szerez vele kedvesének.

Főzzön romantikus vacsorát! Gyertyafény, meghitt hangulat, extra teríték, erre az alkalomra vett szalvéta dukál a finom vacsora mellé. Főzze kedvese kedvencét vagy éppen valami nagyon különlegeset, amire már régen vágyott. A főzést azoknak ajánljuk, akik amúgy járatosak a konyhában, mert igazi stressz lehet a gyakorlatlanoknak.

Készítsen kézműves ajándékot, képeslapot! Mindenki értékeli, ha valamit kifejezetten neki készítenek. Készítsen egy szép képkeretet, képeslapot, egy kedves díszt, ami kapcsolatukra emlékezteti. Jó ötlet egy apró kulcstartó varrása is, de ne legyen hatalmas és kellemetlen elővenni a barátai előtt, mert akkor biztosan nem fogja feltenni a kulcsára.

Bónusztipp A virág, csokoládé mindig siker, főleg ha olyat választ, amiről tudja, hogy kedvese igazán szereti.

Vote it up
256
Tetszett?Szavazzon rá!