Hozzávalók
7,5 dkg liszt • 0,5 kiskanál sütőpor • 0,6 dl tej • 1 tojás • 2 evőkanál kapor + a díszítéshez • 1 evőkanál reszelt citromhéj • 2 zsenge cukkini • 2 dkg vaj • 10 dkg feta sajt • 1 édeskömény • 1 marék bébispenót • 1 evőkanál citromlé
Elkészítés
1. A lisztet összedolgozzuk a sütőporral, a tejjel, a tojással, a kaporral, a citromhéjjal és a vékony csíkokra vágott cukkinivel.
2. A vajat közepes lángon megolvasztjuk. A masszából 2 evőkanálnyi adagokat merünk bele, kissé lelapítjuk, és a lepények mindkét oldalát pirosra sütjük. A kisült lepényeket félretesszük és melegen tartjuk.
3. Az apróra vágott fetát összekeverjük a vékony csíkokra vágott édesköménnyel, a bébispenóttal és a citromlével. Tálaláskor a lepények közé kanalazzuk, és kaporral díszítjük.
Ismerjen meg további fetás recepteket!
Hozzászólás