Feta sajtos céklasaláta

Lassacskán mindenki észreveszi, hogy szívvidítóan vitaminszínű a cékla, vagyis érdemes minél többet fogyasztani belőle

Hozzávalók 2 személyre
1 evőkanál olívaolaj 1 evőkanál sherryecet 3 db cékla 10 dkg feta sajt 3 evőkanál frissen aprított menta

Elkészítés
1.
Az olajat elkeverjük az ecettel, és félretesszük. A céklát forró vízben puhára főzzük (kb. 25 perc), majd hideg vízzel leöblítjük, meghámozzuk és vékony szeletekre vágjuk.

2. A céklaszeleteket tányérokra halmozzuk, megszórjuk a szétmorzsolt fetával és a mentával, majd az olajos ecettel meglocsolva tálaljuk.
 

Ismerjen meg más céklasalátákat is!

Vote it up
43
Tetszett?Szavazzon rá!