Forralt bor Paul Bocuse módra

A forralt – helyesebben melegített – bor receptje ezerféle. Ezt a szupersztár séf, Paul Bocuse neve fémjelzi

Hasonló receptek

Hozzávalók 2 személyre
1 db citrom 7,5 dl vörösbor 10 szem barna kockacukor 1 nagy csipet fahéj 1 db szegfűszeg

Elkészítés
1.
Az alaposan megmosott citrom egyik felét felkarikázzuk, és minden pohárba teszünk egy-egy citromkarikát.

2. A bort a cukorral, a szegfűszeggel és a fahéjjal forrásig hevítjük, majd hozzáadjuk a maradék fél citrom levét, kivesszük belőle a szegfűszeget, és a poharakba töltjük.
 

Kíváncsi, hogyan lett Paul Bocuse munkássága nyomán Lyon gasztronómiai centrum? Kattintson!

Vote it up
97
Tetszett?Szavazzon rá!