Furcsa, de normális párkapcsolati szokások

Ezekről olykor még a szakértők is azt állítják, rendellenes, pedig valójában helyénvaló

Nem beszélgetnek
Ha az átmeneti hallgatás nem zavaró, az jó jel. Egy idő után egyszerűen nincs mindig mondanivaló, mert a partnerek már ismerik egymás gondolatait. A csendben töltött idő ilyen esetben nagyon meghitt lehet.

Magányra vágyik
Csak az állatkölykök akarnak szüntelen egy kupacban lenni, de még ők is hamar ráunnak erre. Ha a kapcsolatuk megsínyli a különlétet, az aggodalomra ad okot.

Elkalandozik szeretkezés alatt
Mindenkivel előfordul néha, hogy miközben szeretkezni kezd, máshol jár az esze, például azon, hogy nyitva hagyta a kocsi ablakát és eleredt az eső. Életünk manapság igen összetett, ezért az ember gondolatai óhatatlanul elkalandoznak.

Másokról ábrándozik
Szinte mindenki ábrándozik valakiről, valós vagy kitalált személyről, de filmsztárok és más hírességek is szerepelhetnek vágyálmainkban. A „Mi lenne, ha... ” jellegű gondolatok fel-felmerülnek, de ha ez az ábrándozás nem túl gyakori, nyugodtan álomra hajthatja a fejét.

Legszívesebben elszökne
Néha arra vágyik, hogy ott hagyjon csapot-papot, és új életet kezdjen. Ha szüntelen ez jár a fejében, az veszélyt jelez. De valószínűbb, hogy csak ártalmatlan ábrándozásról van szó.

Komolyan bosszantja partnere egyik szokása
Szerencsésnek számít, ha partnerének csak egy ilyen szokása van. A kapcsolatok nagy részében a partnereknek több kellemetlenséget kell elviselniük. Például: horkolás, higiéniai problémák, rendetlenség, bántó viselkedés.

Nem szívleli partnere egyik barátját
A barátságok nem öröklődnek, meg kell dolgozni értük. Ha önnek nem szimpatikus partnere egyik barátja, érthető, ha megfordul a fejében, hogy bárcsak eltűnne.

Nincs kedve szeretkezni
Előfordul, hogy nem lobban fel a láng, de nem akarja megbántani partnerét. A jó kapcsolatban élők ilyenkor gyengédek egymással, az indulatosak vádaskodni kezdenek.

Hazudnak
Biztos akadnak olyan kapcsolatok, amelyekben soha egyetlen hazugság sem hangzik el – igen, a tudatos elhallgatás is ide számít –, de az apróbb, kegyes hazugságok („Nem, ez a nadrág nem kövérít”) ártalmatlanok.

Vote it up
459
Tetszett?Szavazzon rá!