Gazpacho

Ennél könnyebben nem lehet levest készíteni! Álmodozzunk ezzel a spanyol nyárról!

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 adaghoz
4 pohár paradicsomlé 4 hosszúkás paradicsom, kimagozva, durvára összevágva 1 kígyóuborka, meghámozva, kimagozva, durvára összevágva 1 kis sárga húsú paprika, kicsumázva, durvára összevágva 3 szál zöldhagyma, apróra vágva 4 evőkanál frissen facsart citromlé 4 evőkanál friss bazsalikom, durvára összevágva 1 gerezd fokhagyma, összezúzva 0,75 kiskanál só 0,75 kiskanál fekete bors 0,75 kiskanál csípőspaprika-szósz

Elkészítés
1. Egy nagy tálban vagy kancsóban keverjük össze a hozzávalókat: a paradicsomlevet, a paradicsomot, az uborkát, a paprikát, a zöldhagymát, a citromlevet, a bazsalikomot, a fokhagymát, a sót, a borsot és a csípőspaprika-szószt.

2. Tálalás előtt legalább egy órára hűtsük be. Hidegen tálaljuk.
 

Ismerjen meg további paradicsomos recepteket!

Vote it up
360
Tetszett?Szavazzon rá!