Grillezett csirkemell rozmaringos majonézzel

Az igazi fanatikusok bárhol bármit képesek grillezni, akár még majonézt is, persze némi csirkével

Hozzávalók 4 személyre
2 dl majonéz citrom lereszelt héja 3 evőkanál citromlé 2 evőkanál frissen aprított rozmaring 1 gerezd zúzott fokhagyma 4 db csirkemellfilé 1 kiskanál só bors olaj a sütéshez

Elkészítés
1.
A majonézt elkeverjük a citromhéjjal, a citromlével, a rozmaringgal és a fokhagymával, majd lefedve legalább egy napig hűtőben állni hagyjuk.

2. A húst óvatosan kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és néhány órára félretesszük.

3. A grillsütőt közepes hőmérsékletűre hevítjük. Az enyhén beolajozott rácson a hússzeleteket addig sütjük, míg a grillrács nyomot nem hagy rajtuk (3-4 perc).

4. Ezután megfordítjuk, a tetejüket vékonyan megkenjük a majonézzel, majd pár perc múlva ismét megfordítjuk, és a másik oldalukat is bekenjük. Ha átsült, levesszük a rácsról, és vékony csíkokra vágva, melegen tálaljuk.

Vote it up
65
Tetszett?Szavazzon rá!