Grillezett karaj kókuszos szósszal

Két dologra lehet rávenni a férfiakat a ház körül: a kocsimosásra és a kerti sütögetésre

Persze akinek nem inge, ne vegye magára. Mindenesetre a pszichológusok ezen nincsenek meglepve, annál inkább azon, a teremtés urai miért csíkosra sütik a sok jóféle húst. Várjuk a disszertációkat, addig is jó sütögetést a kertben vagy akár a konyhában!

Hozzávalók
4 szelet sertéskaraj só, bors olaj a sütéshez 2 evőkanál földimogyoró

A szószhoz: 1 dl kókusztej 1,5 evőkanál vörös currypaszta 1 evőkanál halszósz 1 evőkanál apróra vágott vöröshagyma 1 evőkanál fehérborecet 1 evőkanál cukor

Elkészítés
1. A szósz hozzávalóit robotgéppel összedolgozzuk, és közepes lángon összeforraljuk (ha szükséges, 1-2 evőkanál vízzel hígíthatjuk).

2. A grillsütőt közepes hőmérsékletűre hevítjük. A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, majd az enyhén megolajozott grillrácson készre sütjük. Tálaláskor meglocsoljuk szósszal, és megszórjuk a földimogyoróval.

Vote it up
236
Tetszett?Szavazzon rá!